aanderssonfelicia.blogg.se
Felicia Andersson

forever and ever

Lyckades inte få in så många bilder från resorna hit o dit, men här har ni en iallafall!
Kan ju även nämna att jag och drömprinsen hade månadsdag i lördags, 14 månader var det då och fler blir det. Vi föralltid, så är det♥
 
puss och kram från oss!

solen skiner idag!

Hellu kära readers,
tänkte jag skulle bjud er på lite blandade bilder från de senaste 2 veckorna men först måste jag bara få över bilderna till datorn! :) Påtal om bilder, jag var oerhört slarvig och glömde systemkamerans batteri hemma innan jag åkte till Polen. Märkte det när vi var framme och då var det ju för sent. Så tyvärr är det endast mobilbilder.
Var ute och sprang en sväng förut, skönt! Men nu ska jag nog börja packa lite inför min tredje resa denna sommar. Ska följa med Malin till Böda i ett par dagar, så vi får se om bloggen blir uppdaterad de närmaste dagarna. Kan inte lova det, tyvärr. ♥
 
kramis på er!
 

23:e juli

Godmorgon! Inatt har jag inte sovit bra. Det har blåst ordentligt ute och jag har haft fönstret öppet pga värmen i mitt rum. Iallafall´så har min rullgardin därför blåst upp och ner, hit och dit hela natten i samband med jobbiga gnisslande ljud som har fått mig att vakna ett antal gånger. Så kan det vara ibland!
 
Tänkte att jag skulle gå en långpromenad nu snart, men jag känner mig så trött idag så vi får se om det blir så. Senare i eftermiddag ska jag städa verkstaden och efter det kommer Pierre förbi en sväng på kvällskäk. :)
Det är min dag än så länge. Kanske träffar Maolin en stund oxå. ♥
kram så länge!

im back!

HEJ PÅ ER! Nu är jag hemma igen så förhoppningsvis blir denna blogg numera uppdaterad. :)
Jag har varit i Polen en vecka med min kära familj & förra fredagen, alltså då vi kom hem från Polen igen, åkte jag med pojkvännen uppåt i Sverige för att hälsa på hans släkt. Så den senaste veckan har jag tillbringat där. :) Men somsagt, nu är jag hemma igen och har internettillgång. !
 
Sticker på mormors 71 årskalas aldeless strax, hejdå så länge! ♥
 
Såhär ser jag ut just nu! Har en ny midjekjol och ett leende på läpparna!

Gästbloggning by Malin!

Hello alla bloggläsare!
Som de flesta kanske vet så är Felicia i Polen och jag har fått äran att gästblogg här! :D
Under tiden som Feliciaoch hennes familj är i Polen är jag hundvakt åt Felicias hund. Hon är så himla snäll och go, men en busig liten rackare ;) kryper hela tiden upp i sängarna :P
Fin vovve!
Kolla gärna min blogg med! :D
www.maliinpetersson.blogg.se

liite biilder

Jag och Malin var ju somsagt och fotade igår:) här får ni varsin bild på oss från då!
 
kramar!

Just nu..

..kollar jag på film med Melina. :) Vi var ute med Ceska på promenad förut. Mysigt att få prata lite med lillasyster ibland.
Min fina tjej,
 
 
kram från oss!

thailand 2011

Lite bilder från vår förra utlandsresa då vi besökte detta underbara land! Jättevacker natur, trevliga människor och supergod mat. :)
 
 
 
 
 

6:e juli

Godmorgon! Idag ska jag packa,packa,packa till att börja med. Sedan kommer Malin hit en sväng i eftermiddag och ikväll kommer min drömprins och sover här inatt så helgen kan inte bli så mycket bättre! :D
jag & malin♥
Ha det gött, kramis!

så är det!

Hejsan! Ska snart krypa ner i sängen(är så himla trött ikväll) men jag hinner med en liten bloggis innan det är sleeptime. :)
 
Jag och Malin var ute och fotade förut. Vi gick till stranden och tog korten trots det mulna vädret. Synd bara att himlen inte var så vacker, men bilderna blev bra ändå! Jag ska lägga ut några imorgon så får ni se.
 
Var och städade på min älskade arbetsplats förut oxå, väääldigt noga faktiskt! Så nu känner jag mig duktig. Var tvungen att vara extra noga just ikväll för att jag kommer bli borta på "semester" de kommande två veckorna.. vilket innebär att bloggen inte kommer ha superduperbra update under den tiden. Men jag ska be Malin om gästbloggning och så lovar jag att om det finns internet på hotellet ska jag försöka uppdatera er därifrån oxå. Jag och familjen ska nämligen åka till Polen i en vecka och veckan därpå följer jag med pojkvännen upp till dalarna för att hälsa på och umgås med lite släkt till honom oså:) 
 Så är läget;)
kramis o godnatt!

something's happening

 
 
Snart kommer bästisfästis hit och då ska här donas och fixas och fotas! Håll utkik så får ni nya o fräscha pics senare! (förmodligen:*)
kram från mysfelicia som bara latar sig och myser idag! haha:)

never gonna let you go

Min bok är inte rolig för jag orkar inte läsa så långt att jag liksom lockas till att läsa vidare... så jag skiter i läsandet och gosar in mig i älsklingens tröja istället♥♥ han glömde den här igår, mihihii, kärlek på det!
Vi tillsammans,

godmorgon

Hej på er alla fina! Imorse skulle jag ha sprungit en sväng. Mamma väckte mig vid åtta men jag var alldeless för seg och trött i kroppen för att orka, haha. Hade inte kommit långt alls om jag så tvingat migupp ur sängen. Så det var väl lika bra att jag sov vidare:)
 
Vädret är inte det bästa idag, jo temperaturen är bra men himlen är mulen och tråkig. :/ suck! Vi får hoppas på en finare eftermiddag. Men framtills dess tror jag att jag ska sätta mig med en bra bok i ett par timmar.
 
Fast i eftermiddag blir det kul! Då kommer min fina, bästaste,sötaste Malin hit:D Har saknat henne oxå på sista tiden♥
Men nu blir det booooktime.;),
kramis kramis från trötta mig!
 

going to tha beach

Nu blir det sraaaanden för mig och brorsan. Kör även på lite hårdträning och fyspass där nere i sanden. Gutt att bli lite varm innan man slänger sig i det blå! :)
 
Jag och bror under vår konfirmation♥ loveyaaa!,
kramis kramis!

yesterdayy

Bilder från gårdagens pizzamys med Elin! Måste göras om:) Hoppas du fick en fin födelsedag Elin♥
 
 

NYFIXAT

Hellu, nu har jag fixat lite med en profilbild och infotext på bloggen:) Blev ganska nöjd. Dessutom fick jag ju något som fyllde ut tomrummet där uppe. Vad tycker ni? :)
-kommenteraaaa vet'ja! ♥
 
nu måste jag sticka, ska käka lunch ute i solen... Mumma!
kram på er sötisar!

lovelovelove the sea

 

fjärde i sjunde

Godmorgon kära läsare! Inatt har jag sovit som en Gud. Åh så skönt det var. Började min morgon med lite tv och frukostmys tillsammans med lillasyster:) Men nu är jag lite rastlös..
Ikväll ska jag träffa min saknade,efterlängtad pojkvän igen.♥ Men innan dess blir det antagligen en vanlig dag på stranden eller nåt sånt;)
 
Kram på er!

goodnight!

Har haft en superfin kväll med superfint sällskap, väder och supergod mat! Nu ska jag strax krypa ner under täcket och somna in :)
kram och godnatt på er mina fina:* ♥
(ps, statistiken går uppppåt! thiihi, fortsätt så, ni är grymma! love u guys, kramiskramis oxh godnattis igen)

tidsinställt

Sitter i detta nuet och käkar pizza med min fina vän Elin. Hon fyller år idag, Grattis grattis gumman! ♥
bjuder på en gammal gullig bild på oss två...,
 
Gissa vem som är jag? hahaaha:P

hej igen!

Tjo på er, nu är jag, bror, Lukas och Niklas hemma igen efter sol och bad. Knäppte två-tre bilder på mina fina släktingar. :)
Lukas,
 
& Niklas,
 
 
Jag ska snart trampa iväg på cykeln mot verkstaden for some cleaning. Men uppdaterar senare! ;)
kram!

thuuuumbs up!

Får visst aldrig nog av denna låt... ♥!
 

länkbyte - emilia åverling

Hejhej på er.  Idag kör vi på ett länkbyte med denna fina flicka♥,
http://emiliaaverling.devote.se/
I Emilias blogg hittar du alltmöjligt från citat, bilder, egna åsikter och tankar.
Hon har nyligen skrivit egen låt, sin första och hon är duktig på att sjunga:)! Hon är en mycket glad och söt tjej! Kika in hos henne!
http://emiliaaverling.devote.se/

sunny day, babaababaaa

Hej håååå!
Har ni saknat mig? :) Var ute och lekte lite med vovven efter jag duschat och käkat frulle. Sedan gav jag korna vatten.(dom går i en hage mittemot huset och vi ger dom vatten när dom går här. fast det är inte våra kossor) Så nu har jag gjort djuren häromkring någorlunda nöjda idag! :) Känner mig snäll!
 
Däremot blev det lite ändrade planer för dagen. Jag ska inte få sova uuuuut som det var tänkt för att mina tyska släktingar som landade här i mås igår för lite semester ville idag komma och bada med oss osv. Men det är alltid trevligt att bada, och det är alltid lika kul att umgås med Lukas och Niklas så det gör mig ingenting! Vi sticker till stranden efter lunch typ. Ni kan vänta er iallafall ett spännande inlägg innan dess.
right now,
KRAM!

fulisar är vi tillsammans!

Godmorgon, idag steg jag upp med tuppen och stack ut på en springrunda. :) För mig som har sommarlov och inget direkt sommarjobb förutom verkstaden kändes det ganska rejält i kroppen att gå upp före åtta imorse. Tror jag ska göra om det fler gånger på lovet för efteråt känns det riktigt bra! :)
 
Har tyvärr sovit väldigt dåligt inatt. Jag kunde liksom aldrig somna ordentligt igårkväll. Låg och vred på mig framtill klockan var tre ungefär, och därefter vaknade jag med jämna mellanrum innan jag steg upp vid halv åtta. Längtar efter min älskade pojkväns varma famn oxå så det är tur att vi ska ses snart(var bara några dagar sedan sist men saknaden är enorm!) Sånt är oxå jobbigt! Tror att jag kanske går och lägger mig en stund efter jag duschat och käkat frukost. Men bara för att jag sover gör inte bloggen det, det ska ni veta;D  Håååååll utkik!
Där har ni mig & den enda som alltid kommer att kallas älskling i mitt liv
 
kramisar!     
ps: följ mig på instagram där b.l.a denna bilden finns. Men oxå mycket mer! , @aanderssonfelicia                                   

hejhopp

I'm home again, konserten var sådär men nog om det.
Min vän Emilia har just skrivit en egen låt, hennes första, så kika gärna in HÄR och lyssna! Hon är en duktig sångerska. :)
kram!

sommarkonsertdags!

Jag, mamma, pappa och syrran ska bege oss mot någon sommarkonsert med en stor kör eller nåt sånt aldeless strax:) Hoppas ni får en fin kväll!
tha look,
kramar från mig!

summertimes

Nu är jag tillbaka från stranden! Väl där träffade jag på Denise, hennes blogg hittar ni HÄR, så vi fjollade runt där tillsammans idag. :) Denise grävde ner mig i sanden, uscha!
 
 
 
kram!

andraajulii

Godmorgon! Tha weather is nice, så jag tror att jag kommer att ligga på stranden en större del av dagen. ;) Så vi får se hur bra uppdateringen blir idag. Men man vet aldrig så håll utkik!
kramis på er!

puss&kram

Nä. Nu tror jag att jag ska sova. Godnatt alla finisar!
Bjuder på en favoritbild av mig och min raggarpöjk som jag älskar enormt:* ♥♥ Viföralltid.

myskväll

Helluuu, min kväll har varit toppen, hittills. :) Pierre kom hit förut, vi kollade film och hade det brao som vanligt. Tittade på Alvin och gänget 3 faktiskt. Väldigt mysig film måste jag säga. Fast det tycker jag alla Alvinfilmerna har varit! Börjar alltid rysa när dom söta små djuren sjunger, hihi^^
 
 
Satt och kollade på fotbolls-em med bror och pappa för en stund sedan, fast...det gick inte så bra för Italienarna som vi hejade på så jag sket i att kolla färdigt. Hoppas inte att ni alla hejade på Spanien nu!! ;)
kram!
 

i can't stop loving you

Jag har jäättetråkigt just nu. Hade tänkt gå på bio men det blev tyvärr inte så. Min pojkvän står och spikar lister hela dagen och vädret är konstigt. Suck. Nu har jag klagat färdigt:)
Kanske skulle läsa en bok? Eller cykla ner till sranden och tvinga mig själv i vattnet? .. kanske, kanske inte! Vi fårhelt enkelt se vad som händer. Men tråkigt har jag iallafall för tillfället.
 

UTUTUT

NU ska jag ut i regnet och springa en sväng. Men inte så långt för jag vill inte bli alltför blöt! ;) Tänkte se en film senare, någon som veten sevärd film?? Hör av er isåfall. Kram!

flower power

Fotograferade lite igår på festen. Hon som fyllde år har en oerhört vacker trädgård med en massa färger och vackra blommor. :)

första juli

Godmorgon på er, ser ut att bli dåligt väder idag. Synd. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på fram till kvällen. Pojkvännen kommer nämligen då. Började iallafall med frukost och nu sitter jag framför tv:n med lillasyster och kollar på barnprogram. Ronja rövardotter för tillfället, sååå mysigt. :)
Uppdateringen igårkväll var dålig för jag åkte på 40års fest och hade där inte tillgång till dator. Men jag kan visa er hur jag såg ut på festen.
Klänningen är från H&M, hittade den på rean. ;)
kramis!