aanderssonfelicia.blogg.se
Felicia Andersson

Cleaningggg

Hej på er! Ikväll går jag runt i myströja och städar upp efter gubbarna på verkstaden. Niiiiicebajs. Eller nej, väldigt tråkigt faktiskt. Ha en bra kväll!


Biffig känguru och goisg koala

Sitter och fixar ihop lite fakta om Australien på engelskalektionen!
Skulle gärna ha en sån där söt liten kramgo björn hemma och bara mysa sönder den typ. :D Geeee mig!!

Mumsig mat & mysig musik

Hejhåååå, nu är jag påväg hem efter en fantastisk kväll i Oskarshamn! Käkat julbord och lyssnat på begåvade ungdomar hela långa kvällen. UNDERBART.
Känner att jag blir lite avis varje gång jag går på deras konserter. Varför valde jag inte estetiska programmet istället för natur liksom?


Karate kid


hemmaaa

Hej på er! Denna veckan började sådär med feber & förkylning för min del men nu är jag på bättringsvägen. !
Ikväll vankas det julbord i Oskarshamn samt Oscarsgymnasiet, ES-programmets julkonsert!! Har verkligen längtat efter denna konserten så jag tänker gå oavsett hur jag mår. Får väl trycka i mig lite tabletter i värsta fall, men dit ska jag iallafall!
Nu ska jag laga maaaaaaat. pusshejdå!

godmorgon people

Hallu på er. Idag är det söndag med knäckäpplen och julskyltning i Mönsterås. Får se om jag tar en tripp ner dit med the family i eftermiddag helt enkelt. Känner mig lite hängig idag med halsont men vi får la se!
har haft en toppenhelg som började hos frida med fina tjejor och avslutades även där igår. Sedan har jag soooovit och haft det bra. :)
Nu ska jag nörda mig och slå rekord i mitt nya roliga spel på mobilen, hihi, kraaaaaaam!

21:a

Idag vaknade jag vid 11 och det var uuuuunderbart att stiga upp medveten om en lång & ledig dag framför sig. Underbart, underbart! Har hunnit med en hel del faktiskt så det känns bra. Var på verkstan en sväng och städade oxå, träffade på kära farmor! Visst är vi lika? Hihi, kram!

 


några favoriter!


Biooo

Hejhopp. Nu har även jag sett breaking dawn 2, var iväg ikväll med Malin och såg den:). Den levde upp till förväntningar och var liksom bra rakt igenom tyckte jag. Något fåniga animeringar ibland men äsch! Gillar Bella som vampyr iallafall. Och man ska ju inte tala om söt unge hon o Edward har, åh! Hoppas faktiskt det kommer en till film som uppföljare på denna höhö ;) så missa inte den här filmen, jag rekommenderar den!
..Men nu är jag trött och klockan är ganska mycket så jag ska sova alldeles strax. Godnaaaatt!


Grattis Frida 16 år!!

Idag fyller Frida år. Jag bjöd på pizza och kladdkaka dagen till ära och nu se vi varit ute och nattpromenerat lite i Mönsterås. Mysig kväll helt enkelt!
GRATTIS PÅ DIG!


Senaste 2 dagarna

Har lyssnat gaaaalet på little things, fjantat mig på idrottslektionerna med zäri & tjejerna samt pluggelipluggat och druckit kaffe. Jag har även smsat, med pappa tex.
Japp, nu vet ni vad som hänt i stora drag! Kram!


Sovmorgon

Godmorgon, nu sticker jag strax till skolan. Känns skönt att inte ha behövt stressa denna morgon för att hinna med bussen osv..har hunnit gå en sväng med vovven i det soliga höstvädret med, uppfriskande:D Sovmorgon är thumbs up helt enkelt!
Ha en fin dag, kram!


Fars daaaaaag

Idag åt jag det godaste jag ätit på mycket länge. Oxfilé och potatisgratäng med rödvinssås, guuuuud så gott det var. ! Firade lite farsdag hemma och innan dess var jag i kyrkan. Efter finlunchen var det (ovanligt nog) handbollstittande i sporthallen! Såg min syssling och min fina vän spela, dock förlorade dom tyvärr :/ men bra kämpat ändå!
Nu tar jag det allmänt Chill och bara myyyyyyser. Gläds även åt att jag har sovmorgon imon! Bästa historaläraren liksom. :D Kramiskramis!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3819488/images/2012/pic_509fdc3d9606ee0642d41fe3.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3819488/images/2012/pic_509fdc3d9606ee0642d41fe3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3819488/images/2012/pic_509fdd4de087c3779def4bcb.jpg" class="image">


gäster & goooood mat

Nu väntas det gäster på besök hos Andersson's! Ska fira lite fars-dag såhär en dag för tidigt så lite släkt och småkusiner kommer hit idag. Mysigt och mumsigt värre!
 

Påvääääg

Har slutat skolan för dagen och sitter på bussen mot Oskarshamn nu. Hoppas på att kvällen blir nicebajs! Äntligen är det helg :'D. !


fredag morgon!

Guudmurgun på er! sitter och fixar med lite läxor osv denna morgon i biblioteket. Vid halv tio ska vi lyssna på
politik(?) då Juholt kommer på besök! trevligt! 
Efter skolan sticker jag till ohamn en sväng för att besöka ''kulturnatten'' ett tag å höra min vän sjunga, hihi!
Ha en bra fredag, kram!
 

Nyrakade ben + nybäddad säng...

.. = MAGISKT. Frida och jag tänkte precis likadant ikväll, hihi!
Nu ska jag krypa ner under täcket och bara njuta av denna underbara känslan. Så, godnatt älskade ni, kram!


Earning money

Tjohopp! Efter en korv å pepsi har det nu varit arbete och tjäna pengar som gällt de 2 senaste timmarna. Gutt! Eller? Hähää
Men nu ska jag äntligen gå hem för att sedan jobba matte. Längtar tills imorgon, freeeeeeeedag liksom!


Längtar mig bort lite just nu


kladdkakans dag!

 
Hej gott folk! Efter en helt okej skoldag kom jag hem, satte mig ner och skulle börja plugga..men sen kom jag på att Alexandra hade sagt att det var någon speciell dag idag, dock kunde jag inte komma på vad det sepciella var. Det tog ett tag innan det sa "klick" och jag kom på at hon sagt att det var kladdkakans dag!!
Fattar ni så gutt! För om man, som jag har, har bestämt att försöka vara lite nyttig med kosten(haha) så är ju dessa "speciella dagar" helt suveräna då man har en bra anledning till att käka godsaker. Helt underbart bra med sådana dagar tycker jag, det borde finnas fler helt klart!
Dock blev inte min kladdkaka den finaste så ni får en annan bild från google på den istället. kRAM!

Teatern

Jag blev verkligen uttråkad. Tyvärr var denna teaterpjäs alldeles för dryg, thumbs down för den.


Goodieee

Goddagens folket,
Idag ska vi se på en teater i parkskolans aula vilket gör att vi missar två långa,dryga,tråkiga lektioner och det känns ju bara fint det! Dock blir vi sittandes i 3h framför teatern, men teater är väl alltid kul så det gör inget.
Kraaaaaam från mig!


jappjapp

Hejsan, vaknade på fel sida imorse men mitt humör har bara förbättrats under dagen så jag känner mig både glad och harmonisk ikväll. :D Ska försöka ladda upp med lite käk snart tror jag för att sedan plugga lite och tillsist spendera lite tid vid tv:n!! Har två favoritserier som går ikväll. House och portkod 1321! Såååå himlans gutt det känns, haha! *överexalterad*
kram på er så länge!
 

Dagens

Såhär har jag sett ut idag. Vad tycks om mina nya byxor? Köpte dessa i Stockholm, på H&M. De är ganska speciella, haha, men jag gillar dom iallafall :)

 

 


Först städa verkstan och sen en lattebelöning efter det!

Min kväll ganska kortfattad;


Steve Biko

Sitter på andra lektionen för dagen just nu, engelska, då vi skriver om snubben i rubriken jag & Alexandra. :) Dock vet vi ju inte så mycket om honom, sååå vi får väl se hur detta resulterar sig i en powerpoint sedan. Men det är tur att vi har wikipedia iallafall.
här får ni två höstiga bilder oxå. (fotograf: Deniseeee)
 
 
jag vet riktigt vad jag håller på med på nedersta bilden, men jag verkar nästan leta efter något..hähä, och handen posar snyggt den med!
kram på er!

mörkt och trist

Hej godingar. Min update denna helg har varit dålig - jag vet, men jag har inte haft något att skriva om. Allt är så kallt och mörkt nuförtiden, jag bara längtar till ljusare tider!
Idag har jag bara varit hemma och drygat omkring i mjukiskläder hela dagen. Har en del läxor som bör göras inför skolveckan som kommer, så det ska jag försöka ta tag i nu, men även solsidan står på schemat!! kramis
 
skulle vilja vara som fåglarna och flyga till värmen när kölden kommer!

fredagkväll!

Hej på er igen! har inte gjort så mycket kul idag precis, men var ute på långpromenad med en fin vän förut vilket var riktigt mysigt iallafall. :) Nu sitter jag med tankar som virvlar hit och dit haha, men det ska nog lösa sig.
Ha en fin kväll, kram!

pancake lovers

Juuuuuust precis just nu lagar jag pannkakor till lillsyrran och mig!
 

Fridas tavla.

Godmorgon gott folk! Har ni sovit gott? Det har iallafall jag. Sovit som en guuud inatt känns det som, härligt värre!
Nu ska jag upp o fixa lite frukost för att sedan sticka iväg på en liten powerwalking med en vän tror jag. Bra start på dagen!

Puss, kram & godmorgon på er!
(Skickar med er dessa fantastiska meningar idag, som jag snott en bild av från Fridas rum där tavlan hänger på väggen(bilden). Låt orden sjunka in och ta åt er. Cause i it's true shit.)


I Feel good!

Har haft en feel-good time med min finafiiiina vän ikväll, sett på film, städat verkstan tillsammans och pratat en massa skit! Men nu ska jag sovaaaa, godnatt med er alla fina där ute!
Hoppas ni känner er iakttagna av mina iskalla ögon nu!!! Pussnatti!


bed sweet bed

Det var underbart att vakna upp i min alldeless egna säng i morse. Men dock inte lika underbart att komma hem till mitt smutsiga rum(lämnade det så, så jag får skylla mig själv)..och därför måste det städas lite idag.
 
Jag och tjejorna hade iallafall tre jättebra dagar ihop i Stockholm, tack för det finisar!
 
Och nuuuuuuu blir det stääääda, kramhejs så länge!