aanderssonfelicia.blogg.se
Felicia Andersson

min galning & jag

 
Lite gamla bilder kanske, men vi är lika fina för det. <3
 
Malin är här ikväll för första gången sen jag kom hem från thailand. Har saknat dig gumsan!!
VI TAGGAR one direction-konserten nu även att det är ett tag kvar, haha. Men det ska bli så kul, jappjapp. :) 
 
Här under har ni en hyfsat ny cover av pojkarna, som gjordes för välgörenhet faktiskt! Bra där!
 
 

jag är lycklig i livet just nu

Jappjapp, jag lever med ett leénde på läpparna just nu och det känns så härligt! Snart kommer jag väl igång med träning också, och det brukar få mig på humör. Sen ska jag strax köpa ny gitarr med - kan det bli bättre?

Jag är hemmaaaaa

...och jag käkar min favoritkaka just nu. Som jag saknat den. Och pizza, pizza är oxå ett måste denna veckan. ;)


Thailand är kärlek & värme rakt igenom


Hallå där!

Hej! Vi har gjort en del de senaste dagarna, därav dåååålig uppdatering. ;( hoppas ni har förståelse för det, vi är ju här på semester liksom. Men jag gillar att blogga, så jag kan ändå inte hålla mig ifrån det föööör länge! ;)
Vi har iallafall bytt hotell nu, och bor på ett nytt ställe som är nästan lika fint som det förra. Den här veckan blir lite äventyrlig med fisketurer, marknader och annat sådant istället för att bara ligga på stranden hela dagarna :) men det ska nog oxå hinnas med!


Flying heart

Nu har vi skickat upp ett lysande hjärta här i mörkret. Mysfaktor på hööööög nivå var det. Glad alla <3 dag allihop!


Hej på er folket

Alla hjärtans dag idag och alla mina hjärtan, förutom älskade familjen, är ju hemma i Sverige :( Ni underbara vänner , släkt och pojkvän er vill jag önska en jättefin dag! Själva ska vi ut och äta på stranden som vanligt men vi ska göra en sak till... Hihi en mysig liten detalj såhär på alla <3 dag, kommer visa och berätta mer om det:) Love you all!

Känn er älskade idag kära ni! (observera att jag älskar fler personer i denna lillla värld än de på bilden, men de som är där är mina vardagliga små änglar i livet. <3


Dagen i bilder

Allra först tog vi den gröna lilla bilen, "tuk tuk", till Patong. Och det var det läskigaste jag gjort på länge! Vi alla trodde att vi skulle dö där på vägen..förutom mamma som tjöt av glädje som om hon åkte berg-och-dalbana. Men vi överlevde, trots farligt snäva svängar i kurvorna uppe bland bergen.
Efter det shoppade vi lite på ett stort köpcenter där man fortfarande firade det kinesiska nyåret med massa fina färger och pynt överallt :) och så tillsist tog vi en taxi till bangtao beach, vilket är den stranden vi bodde vid för två år sedan när vi var i Thailand. Där stannade vi sen hela långa kvällen och bara myste. Åt på en av våra tidigare favorit-restauranger, smög oss in på hotellområdet för att smygbada i de härliga poolerna ännu en gång, fick en timmes massage och såg solnedgången så vacker - som alltid. Efter det åkte vi hem och nu sitter jag nöjd och glad i soffan, jappjapp, mycket bra dag helt enkelt. Imon blir det en vanlig chilla-vid-poolen-dag!


Goooooodmorgon!

Hallu allihop. Vaknade med ett leende på läpparna idag, trots att jag sov dåligt och hade mardrömmar om tsunamis :( iallafall så ville jag rensa tankarna lite, vilket jag gjorde på gymmet en stund medan min återstående familj ännu låg och sov!
Nu ska jag ta en tripp till poolen tror jag, för om ett par timmar åker vi till Patong, som är en ganska stor stad här i närheten, och handlar lite. :) hoppas jag hittar nåt fint att ta med mig hem!


Efter regn kommer regnbågen


Marknad med marijuana

Hängde runt på en marknad här i närheten för en stund sedan. Överallt hittar man detta marijuanalövet, på kläder och skor och solglasögon osv. Men det var trevligt där, köpte massa gott oxå!


Biljard och Italienskt

Ikväll åt vi på hotellets restaurang, och gör att variera thaimaten med lite annat så valde vi deras italienska buffé, mumsigt värre! Efter maten gick vi till baren och spelade biljard, jag och lillasyster vann, höhö awsome!


Gapet chinese new year!

Ikväll var vi ute och åt gott på en mysig strand-restaurang igen. Fast det var lite speciellt och extra fint just ikväll eftersom man firar det kinesiska nyåret! Var en del raketer och många sådana här ljuslyktor som skickades upp i natten, för att välkomna det nya året. :) vi gick bara omkring och kollade på allt samt käkade glass.


Soooooola och baaaaaaada

Idag blev en dag på stranden och vid poolen. Har bara tagit det lugnt och skönt heeeeela dagen helt enkelt. :) vi har bränt oss en del och ser ut sol kräftor lite här och där på kroppen ikväll, höhö, men det var det värt!


Framme!

Nu är vi framme, eller har ju egentligen varit framme i några timmar nu. Det är varmt, soligt och vackert - precis som det ska vara helt enkelt. Klockan är lite över 16.00 här, och hemma i Sverige är den sex timmar efter, och så är det ju lördag så jag antar att ni sover gutt nu! Såhär ser iallafall hotellområdet ut från vår balkong. :)


Morsning

Godmorgon! Vaknade upp i Stockholm med lite tråkigt vinterväder idag, då jag Riktade blicken mot himlen och inser att snart så svävar jag omkring där uppe bland molnen. Kääääärlek på det!


Bye bye

Nuuuuu är vi på plats, inpackade i bilen och finally on our way!
Kommer att sova hos farbror i Stockholm inatt, så blir det Arlanda imorgon. :D


vad är rätt och fel liksom ;o

Hejsan hejsan, här siitter jag vid datorn och äter chips samt packar resväskan. ORKAR INTE PLUGGA INFÖR MORGONDAGENS TVÅ PROV JU, bläää. 
Måste fråga er en sak med, angående engelska ord som vi har "lånat" in i svenskan och anvönder här. Mina älsakde klasskompisar klagar på att jag säger fel nämligen, hehe. Hur säger man "Wifi" till exempel? säger man liksom som på engelska: *wajfaj* eller säger man som jag gör, med svenskt uttal: *wifi*? hoppas ni förstår hur jag menar nu, haha. Antar att man får säga som man vill, men skulle vara kul att veta vad ni tycker!
/ filosof-felicia-somintegörvadhonbordeikväll. 
 

EFTERLÄNGTADE SEMESTEEEER

Thailand. GAAAAH vad jag och familjen längtar, och nu är det ju inte lång tid kvar heller, för redan imorgon rullar bilen mot Stockholm för att dagen därpå rulla mot Arlanda flygplats. Och sedan är vi i det exotiska landet tidigt, tidigt på lördag morgon :DDDDD
Nu ska jag inte tjata om det mer, det är bara galet hur mycket jag ser fram emot det här helt enkelt!
 
IM SOOOO EXCITED AND I JUST CANT HIDE IT, ANYMORE
 
Påtal om Thailand. Jag kommer försöka uppdatera er med mobilbloggning under resan, för det ska tydligren finnas wifi på båda hotellen vi ska bo på, THUMBS UP!! Håll utkik efter lite bilder osådära! 

filmtips - "SERENDIPITY"

Tipsar om denna romantiska komedi som handlar om ödet och att göra rätt val. Jättegullig film, dock lite gammal, typ 80-90 tal tror jag. :)
 
 

Dagens

Såhär ser jag ut idag. Älskar att mysa till det med mjukisar och Goa tröjor när jag är hemma såhär. Men det bästa tycker jag ändå är vad jag sätter på fötterna! Fryser man väldigt lätt om fötterna, vilket jag gör, så är det himla gutt med sockor eller tofflor. Ser ni de vita jag har på bilden? Jag vill tipsa er som fryser om tårna till att köpa sådana, dun-tofflor!! Dom är jättebra. Värmen stiger snabbt och så är dom jättesköna med. Ända negativa är att dom är så fula:)


Dagarna går så långsamt

Hejsan från sjuka lilla mig, ligger hemma idag igen. Dock mår jag mycket bättre idag! Det positvia med att vara hemma är att jag har fått mycket gjort i läxväg och packande inför resan -->brabra där Felicia!! Sedan är det ju allltid gutt att unna sig lite goa saker som ett varmt bad ibland med, eftersom jag fryser så galet från och till.Jag var iallafall nere i skolan idag i någon timma för att räkna lite tal med matteläraren, har ju en del att göra innan vi åker, och sen var det raka vägen hem igen. Nu ska jag plugga lite till och kolla på film tror jag. Kramar till er!

Tror lilla vovven tycker det är segt att vara hemma hon oxå ;( 


Thailand om 5 dagar!!!

Hej hå på er. Min helg har varit ett enda stort kalasande på alla håll och kanter. Började jättemysigt i fredags och avslutades igårkväll med melodifestivalen. :) jag, som alla andra i min familj typ, har dragit på mig en ordentlig förkylning.. Inte bra alls nu när vi snart ska åka! Febern har bara stigit idag så jag är inte på topp. Spelar candy crush och packar lite emellanåt samt varvar det med att skriva skolarbeten. Suck! Men det är sånt man får ta när man åker utomlands under skoltid :/. Hur som helst så har jag värsta problemet med att välja vilka klänningar jag ska ta med, åhåhåh.