aanderssonfelicia.blogg.se
Felicia Andersson

ingen kisse;(

Jag fick ingen kattunge i födelsedagspresent. Men jag fick pengar och lite gott samt en film, så jag klarar mig nog ett tag till utan kisse ändå. Viktor tyckte inte det gjorde något iallafall, elaking.
 
 

Glad i hela kroppen

Imorgon fyller jag år, Thihi! Vilket Tanish har påmint mig om ett antal gånger nu ikväll, haha. Iallafall är jag jätteglad för att det är min födelsedag. Typ som när man var liten och inte kunde sova för att man var så upprymd över vad man skulle få, lite den känslan är det jag har i mig ikväll. :D
Grattis i förskott till lilla mig och godnatt kära ni!
Hoppas att jag får en kisse imon, helst med fluga alltså, aww!!


jag saknar dig och alltihop. åh

Om man bara visste vilka ord man ska välja vid rätt tillfälle. Jag suger på det rent ut sagt. Och om man bara kunde få veta vad andra tycket och tänker ibland så skulle allt vara så mycket lättare!
 
Nu ska jag plugga. 

Dag 10 - en bild på mig idag och vad jag hade på mig.

En bild på mig idag och vad jag hade på mig. - En bild på mig i torsdags(?) och vad jag hade på mig.
Hehe, det här var den enda nästan helkroppsbilden jag hade på mobilen så det får alltså bli en bild sedan i torsdags istället. 

New glasses

Hallu folket! Det är söndag och jag är i full gång med att städa rummet denna förmiddag. ;) har försökt använda mina nya glasögon så mycket som möjligt över helgen, så nu börjar jag vänja mig vid dom. Det har blivit extra mycket "pretty little liars" också, tack vare dom, haha!


Tjohoooo

Jag är happy happy ikväll. För det är fredagkväll. Och så var jag på gymmet förut, med zeri, det var skitkul! Och så har jag ätit en semla med, hihi toppenstart på helgen!
Hoppas ni får en bra helg iallafall. Kramar!


ikväll


 

Ica-choklad och hal is

Hallu på er. Tänkte säga godnatt för dagen med dessa två bilder från idag när jag och zeri sprang till Ica och köpte ckoklad - då suget efter det var enormt - iklädda idrottskläder för att vi skulle ha idrottslektion där efter. Det var ett litet äventyr på hal is, men vi klarade oss från att ramla iallafall. Godnatt!


Trötttttt

Tjo blä på er! Jag är på topp - och väldigt trött, på samma gång just nu. Härliga känsla!
Har nämligen städat verkstaden noggrant nu ikväll och efter det ville jag prova på att springa ute i kölden, första gången jag springer utomhus på vinter, så jag sprang hem. Och jag klarade det hela vägen, vilket jag verkligen inte räknat med, så nu känner jag mig riktigt nöjd med mig själv! Dock var det lite ensamt den sista biten utan gatulysen och hus. Tur att jag hade musiken i lurarna som peppade på och stjärnorna så lysande fina på himlen som sällskap iallafall. Nu ska jag ta mig en vaaarm och lååååång dusch.


Banan och kiwi

Är det bara jag eller är det någon slags hit att käka bananer och kiwi som man skär upp och lägger lite fint på en tallrik nu för tiden? Jag tycker jag har sett den provisoriska bilden ett antal gånger på instagram nu och det ser verkligen gott ut, så jag gjorde likadant idag!
Dock var jag inget bra på att lägga upp frukten fint, så jag sket i det. Har suttit bänkad framför pretty little liars ett ganska bra tag nu och ska fortsätta med det denna måndagskväll utan läxor, såååå gutt. Ha det fint, kramisar!


blööööööäää

Blä för att det är måndag imorgon och usch för att börja morgondagen med matte. :( 
Min söndag har förövrigt varit ganska bra. Busat med syskonen i snön osådär, mysmys och blöttblött emn det var det värt. :)
 

Bra kväll

Som rubriken lyder så har min lördagskväll varit på topp. Mysigt och bra med tjejorna först för att sedan avslutas hemma med familjen en stund och sist men inte minst läsning i min nya bok som är jättebra! Just nu lägger jag mig därför med ett leende på läpparna. Kram och godnatt!
Bilderna är tagna på lite av det vi åt ikväll. Dock åt vi mycket mer än så, och det känns nu efteråt må jag säga höhö


dag 9 – Bild på mig och mina närmsta, bästa vänner.


godmorgon folket!

Hellu, vaknade ganska sent imorse och steg upp för att käka. Sedan drog mor min igång värsta "idag-ska-julpyntet-städas-bort-dagen". Så nu är mitt rum tomt från ljusstakar och (de ytterst få) tomtar. Jag ska bara plocka i ordning dets sista och dammsuga med, så blir det fint! Senare åker jag till Zeri på lite kalasis firande! Kommer bli så skojsigt och mysigt. Bjuder på en snöig bild såhär i det numera snöiga vädret!
 

snö, cola & chips

Det är galet underbart fantastiskt skönt att det äntligen är fredag. Det är dock galet oerhört hemskt jobbigt att det snöar så mycket nu när helgen kom. Det är ju jobbigt att det äns snöar så fruktansvärt över huvudtaget! Hade inte vintern redan lämnat oss liksom? Det trodde jag. Men jag hade fel. :(
Grejen med att jag tar upp det här med snön är pga lite personliga skäl för jag vill bara påpeka att vi måste TÄNKA POSITIVT!! Vi allesammans i detta samhälle måste försöka förstå att snön inte varar för evigt. Kommunen gör sitt bästa med plogningen när det är såhär snöigt. Varför jag tar upp kommunens arbete är för att min far råkar jobba inom detta område och han får otroligt mycket skit av privatpersoner varenda eviga dag, vilket sänker honom till botten och jag hatar att se det hela tiden. Folk ringer och klagar på skottningen och plogningen i mås, de klagar på vädret och lägger skulden på honom samt alla andra som gör så gott de kan för att få bort snön, men de kan inte vara överallt hela tiden. Ni som är hatiska mot kommunen, snälla förstå att de gör sitt bästa och hjälp till ni själva så gott ni kan istället!
... Nu ska jag ta min cola och mina chips till soffan och mysa lite i min ensamhet innan det vankas kusinkalas vid 19. Ha en toppenfredag, kram!
 
 

dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Hmm, har jag någon dålig vana? höhö. Om ni frågar mina vänner skulle ni säkert få många svar, haha, för det brukar vara sådär att jag inte riktigt vet om mina dåliga vanor själv. ;( Men en sak som är ganska dum är att jag är så lat och slarvig vad gäller kläder på mitt golv i mitt rum. Min dåliga vana är att jag slänger kläderna på golvet eller i min säng/soffa istället för att lägga dom i tvätten eller i garderoben.
 
 

dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Hmm, har jag någon dålig vana? höhö. Om ni frågar mina vänner skulle ni säkert få många svar, haha, för det brukar vara sådär att jag inte riktigt vet om mina dåliga vanor själv. ;( Men en sak som är ganska dum är att jag är så lat och slarvig vad gäller kläder på mitt golv i mitt rum. Min dåliga vana är att jag slänger kläderna på golvet eller i min säng/soffa istället för att lägga dom i tvätten eller i garderoben.
 
 

dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag skulle absolut shoppa loss, resa och dela med mig till familj och vänner, pojkvän!!...
Men även skänka en hel del av miljonen till välgörenhet i olika former, och fonder och sådant. Jag menar, vi alla är ju människor med samma slags behov så om jag kan hjälpa de som har det svårt ska jag göra det. Punkt slut!

Dock tror jag aldrig jag kommer att vinna en mijon. Aldrig. Sådan tur har jag inte, har iallafall aldrig haft tidigare. Men det är alltid kul att drömma. 

Hej

Halluuuu, har precis dansat som en galning samt försökt träna på min blåa pilates/träningsboll som jag fick i julklapp. Förstår bara verkligen inte hur man ska använda den? ;o om någon vet, HÖR AV ER! ....
Var hos frida förut med och åt gott samt städade och sedan åt igen. Grädde är för gutt alltså, eller hur fridaaaaa? ^^
Nu - Duscheeeeen.

 


glaaaaad

Jag är glad ikväll, tjoohoo
Fast snart stänger mina parents av internet och sedan ska jag sova antar jag. Och det ör ju inte lika kul.. Iallafall så bakade jag chokladisbollar förut med lillasyster. Så, min kära klass, imorgon blir det chokladbollar för hela slanten! Nicebajs, för chokladbollar är ju såååååå gott, öven om de är oerhört simpla sötsaker. 

dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Jag faller lätt som en plätt för snälla, söta, charmiga killar med vackra ögon. Snygghet är ju alltid ett plus i kanten, men om jag faller för en kille så är det inte för snyggheten utan fär det jag nyss radade upp. Så har det iallafall varit hittills. :) Fast jo.. jag har fallit för snygghet med, hihi.
Om man ska säga enbart utseendemässigt så är det killar som ler gulligt och inte är för korta med gröna ögon eller djuphavsblå eller möjligtvis chokladbruna, killar med gärna lite långt hår eller aningen lockigt (något i stil med harry styles) och gärna med en del muskler - det är ögongodis för mig. ;D 
 

Värmeeeee tack

Vill ha sommar nuuu, vill gå i klänning igen! Och shorts! Åh :(


Justin Bieber

Nuuu har jag sett never say never filmen igen. Var väl sisådär ett år sedan jag såg den senast. Tycker verkligen Justin är duktig på det han gör, galet begåvad unge i tidig ålder;o har även chillidillat vid datorn idag och varit i skolan. Bilderna talaaarrr


Tuesday bloody tuesday

Godmorgon people! Då var det dags för nya tag. Skolan here i come!


Godmorgon från oss!

Hallu på er. Nu har vi vaknat här i Jönköping. Ska strax hitta på nåt skojsigt. :) ha en bra lördag! Kramaaar


Mot Jönköping

Nu har jag slö-packat hela förmiddagen. Är äntligen klar för avfärd. !
Vi ska till Jönköping, till några saknade och älskade vänner och umgås över helgen. Kommer bli ett jättebra slut på lovet. Tjaoooooo


...

.


Idag igen

Fick bli en liten tripp till Kalmar idag igen, fast denna gång med mamsen och lillasyster. Mamma provar byxor och jag gör i princip ingenting just nu. Min tur kommer sen, vid fem, för då ska jag till optikern och kolla synen, jappjapp.


Morgon mums

Vaknade upp hos min Malin i morse och började dagen med härlig frukost och saltkråkan på TV!


dag 5 – En låt som får mig att gråta.

Jag har ganska lätt för att börja gråta till låtar.. Tror jag ärvt denna känsliga sida fråna pappsen faktiskt.
Hursomhelst så menar jag att det finns en massa låtar jag börjar gråta till. Men en av dom är iallafall denna, AKON - SORRY BLAME IT ON ME
 

Nyår

Hade förresten en riktigt bra nyårskväll/natt med gänget, i kyrkan! Sov över där, dansade som idioter, kollade film, smällde lite raketer och firade med tre rätters samt pommac vid tolvslaget. Tack alla som gjorde alltihop så galet bra!


Provar glasögon!

Nå, vad tycks? Harry Potter-brallorna känns helt rätt.


Shopping

Meeeeeeed MALIN idag :D


Bästa julklappen

Mil bästa julklapp denna julen, alltså förra året 2012(HAHAHAHA), är lätt det fantastiskt roliga dansspelet just Dance 4! Vad vi har skrattat, svettats och dansat med glädje till detta de senaste dagarna efter julafton. Åh vad jag älskar det! Den mest användna julklappen hittills, efter det spelet, måste vara de fina och gosiga sockorna min mormor stickat som ni ser nedan. Sockor som hon stickar är kääärlek. <3<3