aanderssonfelicia.blogg.se
Felicia Andersson

Vårväder

Vilket härligt väder det varit idag! Våren verkar vara påväg även till oss i mås nu och det känns grymt bra tycker jag. :) jag har promenerat två gånger från mönsterås hem till mig, bra där Felicia, så jag har fått en hel del av vårsolens strålar i ansiktet idag, tummar upp för det!


Påskafton

Letar påskägg, mumsar påskmat, spelar Wii & inväntar kvällens två gäster för tacosmys!


robin in my heart alltså. att jag aldrig får nog!


skjut mig idag alltså

Den här äckliga dagen borde inte existera! Jag vet att jag överdriver nu och att jag bara klagar men alltså det är fullt omöjligt att plugga inför de historiaproven vi får av vår historialärare. Jag vet att vi alla tycker likadant om detta i min klass så det är nog inte bara jag som är sur idag I hope!... Tänk att ett prov kan få mig på så dåligt humör. Visserligen finns det alite fler faktorer som inte ligger rätt till just nu, men det är faktiskt detta som ligger först på listan idag. ARG FELICIA SOM SKRIVER
 

Guttiga dagar

Igår var en bra dag fullt ut! Startade med Frida och Alexandra i Kalmar, älskar er galna tjejor<3 mådde så bra! Sen avslutades alltihop hemma hos Tora med tjejgänget och en massa goda saker!


stay positive!

Homeeeeee idag och har det lite tråkigt med förkylningsbesvär samt lite annat. Men jag hoppas på en mysig kväll med tacos och familjen iallafall!


Fantastiskt

Hur grym på en skala är hon inte? Gud så duktig Marika Carlsson är. Jag är på riktigt imponerad, och självklart oerhört stolt över pappas kusin.
Sedan att hon t.o.m. har järnrör på scen för att vara lite extra tydlig, iklädd en svensk folkdräkt, är ett stooort + i kanten. Tack älskade Marika för kvällen!


En negers uppväxt

Hihi, hoppas på en toppenkväll med massa skratt när Marika ska stå-uppa på hemmaplan. Ska bli så kul att få se hennes show nu äntligen. Och ikväll bjuds det på chokladbollar i mängder, antar att ni nu fattar varför jag bakade så många häromdan!


Busungar

Jag och Donja gymmade lite idag. Dock ett ganka oseriöst pass, men vi körde hårt! Provade sittplatser i skåpen oxå, och vi fick ju plats. Känns sååååå skönt att vara hemma nu iallafall :)


Stackarn

Ja, okej då vet jag.


Gosig

Älskar min mormors jättestora tröja som jag har fått låna av henne. Tror jag ska sno den, för den är så sjukligt gosig. Jag är glad ikväll hörreni, så jag ska läsa lite i en bra bok och sen sova hufsat tidigt!
Jag rekommenderar boken starkt! Den är en ungdomsfantasy och den får 4+ av 5 möjliga av mig, hittills. Godnatt älsklingar!


kika in där !

Jag har precis beställt ett armband av Elsa, klicka på namnet så kommer ni till hennes blogg. Tack så jättemycket för det, fina vän!
Elsa driver som sagt blogg, hon är jäteduktig på att fota och hon är dessutom kreativ. Syr egna kläder, bakar, fotar och pysslar. Värt att kolla in hennes blogg! 
 
 

kärlek

kääääärlek. Kär och lek, två helt olika ord som bildar ett fantastiskt ord tillsammans. Frågan är bara om det vi har nu håller på att övergå till någon slags lek? Jag fattar bara inte hur du ser på saken för du säger inget till mig. Du bara låser in dig i dina egna tankar och håller tummarna för att allt ska bli bra igen. Men det kan inte bli bra bara sådär och det tror jag att du vet innerst inne. Dessutom handlar det inte bara om mig, vilket du verkar ta för givet. Visst är det jag som ville ha det såhär men isåfall, om du vill motsatsen, varför gör du inget åt saken? Jag vet ingenting längre. Du måste prata med mig älskade du!
 
 
 
 
 

what am i supposed to doooooo, huh?

hejhå allesammans. Jag ska baka 100 chokladbollar/negerbollar med min pappa idag.. På torsdag får ni veta varför vi gör det! 
ÄLSKARCHOKLADBOLLAR!!

Inga ord här heller, hate it


No Wordsssssss


Nytt i huset

Jag är så konstiht glaaaaaaaaaaad över detta piano. Dock kan jag inte spela alls, haha


Hoppning

Idag blev det en liten tripp till ridklubben Udden med lillasyster. Hopptävling, clear-round, stod på schemat. Melina var jätteduktig!
Jag hade lite kul jag med. :)


Frulleeeeee


Åker lite buss

Vart är jag påväääääääg? Hihi. Kommer bli en trevlig kväll iallafall. Dock väldigt tråkigt att åka buss helt ensam. Jag passar helt enkelt på att filosofera lite.


varför så galet okoncentrerad?!

 
Nu har jag målat naglarna och spelat en massa gitarr.
Jag skulle ju dunder-mega-jätte-plugga franska ikväll, för provet är imorgon, varför varför varföööör gör jag inte det då. Dumma mig. Måste ta mig i kragen nu. Nu är det allvar!

Ajdå

...mim tröja hade färgat av sig helt och hållet i handfatet och mina föredetta vita trosor. vad tänker jag med ibland? Jag är inte bra på någonting idag känns det som.


Mumsigt!

Ansträngde mig lite extra för att det skulle se fint ut på bild. Men det var det värt, för det var liksom lite roligare än vad det brukar att äta upp allt efteråt!
Nu ska jag gå och hämta min tröja som jag handtvättat för en stund sen. Jag återkommer!


Powerwalkade lite idag igen

Fast denna gång med vacker klädsel, runt Oknö, i mörkret. Bra jobbat av oss!


bildbomb - Thailand del 1


Powerwalk

Powerwalkade lite med Frida förut. 8km fick vi ihop iallafall, så lite duktig känner jag mig! Haha. Nu äter jag choklad och dricker kaffe. Tog ett bad förut med, sååååå härligt, för jag frös ihjäl när solen gick ner och vi fortfarande gick;s


sötisar ibland iallafall


franska vs ?

Jag vill inte läsa franska längre och har inte velat det ganska länge nu. Vad ska jag göra? Stå ut tills jag slutat ettan eller välja individuellt val och någon annan kurs om det är möjligt? men om jag väljer en annan kurs så får jag inte gå ut gymnasiet som en NA-elev utan som nåt annat.. :o Det hela är lite rörigt. Har ingen aning om hur jag ska göra :( 
 

Älskade Robin

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!


Melodifestivalmyyyyyys ikväll

Har varit i Kalmar med min Malin och köpt lite allt möjligt nytt till garderoben, mobilen och örononen och lite sådär!
Nu är det lördagsmys framför melodifestivalen som väntar. Jag har ju min favorit att heja på ikväll. ROBIIIIIIN! Härlig lördag helt enkelt, japp japp :D


lätt min favorit just nu

 

Ny leksak

Min nya älskling har kommit hem mot en liten summa pengar idag. Visst är den fin min nya gitarr? Glaaaad är jag!
Och så har jag ätit toppengod, perfekt mat nu ikväll med. Tacopaj, och det var Mumsigaste på länge faktiskt. Och sedan bilden på den trasiga dammsugaren..det är en Annan historia det, där jag var klumpig och hade sänder den.. Förutom det så har min fredag hittills varit ganska bra!


Annorlunda lektion

Intervju/fika på verkstaden. Intervjuer på Storgatan. Intervjuer på vattenpalatset och till sist, Intervjuer i skolan. Bra samhälle lektion!


Nu kör vi! Eller?

Nu börjar mitt nya träningsliv!!
Hahaha, nejdå. :) däremot hade jag tänkt att börja träna lite som så många andra i min ålder gör, för det är faktiskt kul och det känns så himla gutt efteråt. Kanske en av de bästa känslorna jag upplevt faktiskt. :) hur som helst så var jag på introduktionskurs idag och jag fick ett tränings-schema som jag kan börja följa nu, så nu känns det som att jag är redo för lite gym den kommande tiden. Men man ska inte hoppas eller säga för mycket, haha. ;)
Tänkte även ta ett break från godis ett tag framöver, bara för att vara lite extra duktig liksom. Startade dagen ganska bra med en god och bra frukost. Så idag har jag varit ganska duktig ändå. Timmen upp för det!


A cup of tea

Sitter och myser med en kopp te för tillfället. Te är något som ofta förgyller mina vardagskvällar faktiskt. Tänk att en sådan liten sak som en kopp te kan få mig att må så bra!


I bibblan & studerar med Alexandra.

 
 
Winston Churchill och jag gillar att spexa likadant på foton. Eller ja, Winston gillade menar jag.
 

Marika Carlsson

Godmorgon på er! Slog upp tidningen och läste lite idag för ovanlighetens skull. Och det gjorde jag helt rätt i visade det sig. För idag stod det om Marika, fina Mika och hennes show om racismen som heter "en negers uppväxt". Den kommer till Kalmarsalen 21 mars, missa inte det!


Varit duktig idag

Idag har jag varit duktig! Började dagen med att gå upp hyfsat tidigt för att gå till kyrkan. Och sen städade jag verkstan med, fast med lite hjälp av Frida visserligen :) vi tog ett break efter någon tille och käkade pizzaaaa...
sen fick jag träffa lilla Lexi för första gången. Så söt liten korv-gris-fiskhund!


Lördagsmysigt

Tacos, Melodifestivalen, Chips & cola, min pojkvän och en skön soffa gjorde min kväll fantastiskt bra!


Svensk vinter helt enkelt

Kaaallt kallt kallt ute och så kommer solen en sådan där kall dag och ger hopp om våren. Men sedan är den borta dagen efter, för lika snabbt som den kommit försvinner den igen, för att liksom dyka upp lika oväntat en annan dag. Det är svenskt i-slutet-av-vintertiden-början-på-våren-väder och jag älskar det!


Suit up day in school

Jag och Zeri körde på mustasch och kavaj, jappjapp. Manliga och vackra som alltid. :)