aanderssonfelicia.blogg.se
Felicia Andersson

I will try to fix you♥

 

dunka dunka o städa städa

Nu ska jag städa mitt stöööökiga äckelpäckelrum! Tur att jag har min musik som sällskap iallafall! Ha det braaaaaa så länge, jag återkommer inom kort. ;) ♥

lite frågor osådära

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov i min säng hemma.

Vad gjorde du för 15 min sedan: läste bloggar, kollade fb!

Det senaste någon sa till dig: "Felle, du vet hahahahaaa, hehe, tack för godiset. JAG OCH GUEDETTI" (knasig bror) 

Vad har du druckit idag: Apelsinjuice.

Vad var det senaste du åt: Rostat bröd med hushållsost på.

Vad var det senaste du köpte: Godiiis♥

Vad är det för färg på din ytterdörr: Grå.

Vad är det för väder hos dig nu: Soligt och blåsigt!

Godaste glassmaken: Choklad eller jordgubb.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja, men jag tror på förälskelse vid första ögonkastet!

Sover du tungt: Ja ganska.

Drömmer du mardrömmar: Ja tyvärr. Ganska ofta nuförtiden:(

Trivs du med ditt jobb: Nej inte så värst. Det är äckligt att städa upp efter bilmekaniker!

Favoritklädsel: Någon skön mjukiströja och ett par bekväma kanske...jeansshorts eller nåt sånt:) gillar även min pyjamas!

Favoritlåt just nu: payphone-maroon 5

Vad ser du om du tittar till höger:en lampa

Vad gör dig glad just nu: Att det är sommarlov!

Vad ska du göra härnäst: städa mitt rum på min mors kommando.

Höger eller vänsterhänt: högerhänt.

Humör just nu: Känner mig helt okej, kunde varit bättre!

Favoritgodis: Sega grejer som tex colaflaskor:)

Kläder just nu:hellokitty pyjamas.

Sommarplaner: Sola, bada, umgås, shoppa, leva gutt!

Hur många kuddar sover du med: tre.

Spelar du något instrument: Akustisk gitarr;)

Morgon eller nattmänniska: Ojdu...inget av det skulle jag säga.

Är du kittlig: JA!

Snarkar du: Nej:) men andas onormalt högt!

Stjärntecken: Vattenman...

Äckligaste insekten: tvestjärtar:Sn uscha!

Längtar du mest efter just nu: Hmm... fler besökare på bloggen!


gooooodmorgon folket

Hej och godmorgon. Idag gick jag upp vid tiotiden ungefär, gick ner och käkade frulle för ett tag sedan och nu sitter jag här och skriver. :) Har ni sovit gott? Det har jag. No dreams tonight! :D Snacka om att det var skönt att slippa dessa mardrömmar iallafall en natt. Hoppas det fortsätter på denhär vägen!
tummen upp säger jag som fortfarande sitter i min hellokitty pyjamas. :) Kram så länge!

hos malin!

 
Sitter och myser i soffan hemma hos Malin. :) Vi ska strax käka hamburgare! Gutt! Senare blir det film, Bad teacher heter den, och massa onyttigheter till det(observera att det är mer godis än det på bilden:D hihi) Ha en toppenbra kväll, för det ska jag ha!
kram från oss ♥

nu sticker jag..

Iväg och möter upp Malin! Får se vad vi hittar på, hoppas vädret håller i sig så kan vi sola och ev. bada lite oså:) Tillbringar kvällen hos Malin, men jag hade tänkt uppdatera då oxå. kramis!
hejdå!

irriterad!

Sitter och käkar frukost i min ensamhet och läser tidningen, Barometern, och kan ju säga att för tillfället känner jag mig nästan upprörd över vad som står! Förstasidan i Barometern, har ni läst??
Det är i allafall helt sjukt, det som står. Som ni ser på bilden - Kalmars kommunalråd, en socialdemokrat och denna kvinnan som heter Malin Petersson, en moderat, har blivit tillsammans. Socialdemokrater+moderater i samma styre?! Sjukt. Visst vore det vore häftigt om det skulle fungera... så tänkte jag när jag läst förstasidan. Sedan bläddrade jag vidare och läste mer om dessa två turturduvor och då slog det mig. Johan Persson var gift med min gamla lärare, Cecilia Persson. Hur kan han göra såhär mot henne!
Jag läste vidare och fick se att det stod(ni kan ju alltid läsa själva om ni vill vara säkra på att jag inte ljuger!) att Johan och denna kvinna känt varann och arbetat ihop i ett år ungefär. Och så står det att Johan lämnade in skilsmässopappret för någon månad sedan.Det står oxå att de båda funderar på att lägga ner sina politiska karriärer och fokusera på förhållandet.. Ni kan själva läsa vidare om ni vill. Jag kan ju inte veta vad exakt det var som orsakade skilsmässan mellan min lärareoch Johan, men jag kan nästan lista ut, utefter det jag läst, att det främst handlar om att Johan gått bakom ryggen på Cissi för den här andra kvinnan... Stackars Cecilia. :(
Detta är min åsikt kring saken, eller ja.. åsikt och åsikt, men jag tycker hela skiten är helt fel.
Håller ni med mig eller inte?
 
Jag är lite politiskt intresserad och detta är en stor grej inom politiken. Så vi får hoppas att det löser sig. Jag skulle iallafall säga att det bästa vore att rösta fram ett nytt kommunalråd.
Nu ska jag hoppa in i duschen, kram!

feels good

Hej och godmorgon på er! Var nyss ute på en liten springrunda, men det var ingen bra idé för det är alldeless FÖR varmt att springa i denna stekande sol. Så, om ni har tänkt göra som mig, spring då i på skuggiga ställen eller skit i det helt och hållet så kommer ni må bäst. :D 
Nu blev jag jättesugen på hallonsoda. Brukar ni oxå bli sötsugna efter att ni tränat/sprungit/cyklat/powerwalkat/överansträngt er? Ibland blir jag verkligen det och ibland inte ett dugg. Konstigt detdär. :)
hallonsoda in my ♥ ! kram på er!

väntar på pälski

Som rubriken lyder väntar jag i detta nu på Pierre. Ikväll ska det grillas hamburgare och mysas ordentligt. Kärlek på det! För tillfället har jag inte så mycket att tillägga. Sitter och nötar denna låt i högtalarna och mår ganska bra. ;D
Var iväg en sväng på verkstaden förut och för er som inte redan visste så jobbar jag som städerska på min farfars bilverkstad sedan ett år tillbaka. :)
kramiskramis!

röda stövlar, regnväder och en gnutta galenskap

Mina stövlar var inte lite blöta efteråt.. :D

mitt hjärta är oroligt

Hej igen, det gick bra hos tandläkaren. Hade endast lite tandsten if u wanna know men nu är jag hemma igen.
Har ett litet problem nuförtiden. Jag drömmer nämligen otroligt hemska mardrömmar varje natt och har gjort sedan ungefär en vecka tillbaka. :( Det är verkligen jobbigt! Vet inte heller vad det beror på. Hoppas inte att det fortsätter längre till för då måste jag ta och kolla upp det hela hos någon doktor eller nåt, för såhär kan det inte fortsätta. Gråta och vakna om nätterna gör man väl inte under längre tider? Jag vet inte. Men jobbigt är det. Det värsta är ändå att det liksom sätter sig som klister i huvudet på mig. Snart börjar jag nog tro att det jag drömmer kommer hända på riktigt. Tänk om det gör det? Det skulle riva sönder hela mitt liv om så hände. Usch,fy,blä. :(
Vill inte deppa ner hela tillvaron på bloggen med det här inlägget, men om någon läsare av någon anledning skulle ha en aning om vad det kan bero på eller har varit med om liknande får ni väldigt gärna skriva till mig och berätta här på bloggen/mejla eller höra av er på vilket sätt ni vill. :) mejladdress: [email protected]
Förutom detta problem mår jag jättebra, det ska ni veta:) Man kan ju inte klaga när det är sommarlov liksom!
Hoppas ni mår bra kram! :)

tandläkar'n

Godmorgon!
Jag har för tillfället bråttom. Så detta blir ett snabbinlägg. Som rubriken lyder är det dags för taaandläkarkontroll idag. Uscha! Jag gillar inte tandläkare och kommer aldrig att göra. (om du som läser råkar vara tandläkare, ta INTE åt dig. Jag har inget emot er som personer men jag gillar bara inte situationen där en människa hänger över mig och petar i min mun medan jag hjälplöst ligger ner i en stol.) Nu bara måååste jag sticka. Puss & kram på er

27 juni

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Pierres fördelsedag! Hurra hurra hurra, hurra hurra hurra:D Jaop, idag fyller min drömprins 16 år. Och snacka om att han har längtat efter denna dag länge nu. Inte för presenternas skull utan för att det innebär övningskörningstillstånd! (obs, man måste ju självklart fylla i lite papper och gå kurs osv innan man gör det) :)
Fast jag tycker ändå lite synd om honom eftersom han var tvungen att jobba innan han fick ut och gasa på vägarna. Men äsch, han klarar sig nog. Här får ni en oerhört söt bild på min älskling och även en pussbild.
Ha't bra! kram på er♥

me like!

Taylor Swifts musikvideor är dom gulligaste som finns! Hon är superduperbra på att få in de rätta känslorna i sina videos. Kolla gääärna. :D Jag nötar denna låt heeela dagarna nu. Tycker jättemycket om den. :')
Enjoy! kramis från mig.

chillidillar

Hej på er, Håller på och fixar och donar i köket idag. Bakar en kladdkaka av en viss anledning! Håll utkik så får ni snart veta varför.
Min dag har hittills varit bra. Tog det lugnt i förmiddags framför dator och lite bakom kameran;) nice I think! Ibland är det skönt att bara chillidilla så att man slipper tänka på en massa och hålla hjärnan igång hela tiden. :)
Later today ska jag vidare till pojkvännens place och mysa till det ordentligt!
Det åskade ganska rejält här ute på Killingeholm alldeless för ett tag sedan, uscha! Vi var tvungna att dra ur sladdar hit och dit oså. Men nu har det lagt sig igen. Konstigt väder, ena stunden mulet, andra solsken och tredje regn + åska.. antar att det är det som kallas sommarväder.
Nu ska jag ner till köket igen och fixa det allra sista. :)
idag kör vi på lockigt!
kram!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.