aanderssonfelicia.blogg.se
Felicia Andersson

Vem ska fylla i den saknade delen på hjärtat må tro?


Konertdax

Estetiska programmet från Oskarsgymnasiet har återigen levererat en grym konsert! Fattar inte att det alltid är så bra, de är alltid så himla duktiga. Önskar att jag var en av dom på scen varje gång jag ser deras konserter! Kanske valt fel linje trots allt??
Tog på mig min skönaste klänning jag äger, kvällen till ära, alltså långklänning är ett gudomligt behagligt plagg. Love My dresssss!


Glad Felicia

Idag har jag varit busy all day och helt fullbokad av aktiviteter, men alltihop har varit bra grejor. :))
Tog en springtur i den fina kvällssolen & innan dess var jag i mönsterås läääänge länge för att vara med på uttagning till musikalen i höst. Nu hoppas jag bara på att få en kul roll i "Grease". Huvudrollen skulle vara det roligaste, men frågan är om jag skulle klara spela Sandy höhö.


Baka baka liten kaka

Malin är här och vi har baaaakat! Blev en sockerrör liten kaka toppad med strössel och glasyr. Mumsar i detta nu på den framför en film, mysigt värre!


Tacooooookväll

Vi ska alltså äta tacos ikväll, fick jag nyss reda på. Kvällen är därmed 100 gånger bättre!!


jag har funnit min själsfrände

Den här chokladen, som tyvärr inte finns i 200 grammare, är den godaste jag ätit tror jag. Marabou drömkrisp - hasselnötsnougat med krisp. Mmmmmm vad gottt
 
Förövrigt har jag varit duktig och promenerat hem från skolan idag. Jag laddade inför promenaden med drömkrisp och sedan gick jag som aldrig förr. Nu ska jag ladda om igen och försöka bli klar med den sista, absolut sista inlämningsuppgiften i historia innan sommarlovet. 

in i det sista

Nuförtiden är det JOBBA JOBBA JOBBAAAAA in i det sista som gäller. Skolarbeten tar upp det mesta av tiden och ändå får jag ingenting gjort känns det som? 
Idag har jag dock varit produktiv! En halvfärdig rapport till mitt historia-arbete är gjord och jag ska skriva klart den imorgon för inlämning på onsdag. Efter det kan jag känna mig något mer fri från skolan med endast några fler nationella prov i franska och ett matteprov kvar på halsen... KOM IGEN FELICIA, snart är det sommarlov.
 

Träningssugen, wiiiiiie

Jag kom hem med matkoma och det slutade med värsta träningssuget som resulterade till en liten springtur samt ett litet träningspass ute i den friska regnluften! Måste säga att springturen i regnet var den bästa jag sprungit någonsin. Det kändes som om jag kunde fortsätta i evigheter.. Härligt!


Morsdag med la familia

Det bästa med att han släkt & familj så nära är den übergoda maten, de alltif så filosofiska diskussionerna och alla mysiga stunder med småkusinerna. Henning hade tappat en tand dagen till ära, vilket gjorde honom lite sådär extra söt. Min morsdag är great än så länge och ikväll blir det smörgåstårta hos andra halvan av släkten. Mumma!


freeeeeeedag

 

 
Det är en glad Felicia som skriver för det är fredag & som jag har längtat efter helgen den här veckan! 
Egentligen har jag inga planer på att göra någonting särskilt, så jag har inget direkt att se fram emot. Men helg är ju helg och det innebär ledighet, ledighet i sin tur är såååå underbart!
 
 

Körsbärsträden in My <3

Jag är kär. Kär i våren/sommaren och värmen och de vackra vita blommande körsbärsträden! Kanske lite kär i Zayn oxå..


Summering

Här kommer två bild-kollage från dessa tre dagar och två nätter i huvudstaden! Konserten fick ett eget kollage till och med :)


Konsert

Dessa fem fina pojkar är heeeelt otroliga live. Jag och Malin hade en grym kväll igår & alltihop var väldigt mäktigt!

foto: Malin