aanderssonfelicia.blogg.se
Felicia Andersson

Fikaaaaaar

Jag, Denise, mamma och lillasyster tog en fika tillsammans med småkusinerna idag. Har aldrig fikat på "kuggås café" innan, men det var verkligen mysigt och mumsigt. :))


barcelona

Imorgon bär det av mot Spanien med la familia! Jag längtar väääldigt mycket efter den spanska solen och värmen nu när Sverige mestadels levererar regn och molnighet.. Kommer vara borta i cirkus fem dagar och jobba på brännan samt undersöka Barcelona och den stadens trevligheter båda nattetid och dagtid. Kommer bli super!!
 
 
Jag är så glad åt livet och sommarlovet just nu, jappjapp !

Söndag

Godmorgon! Jag vaknar hyfsat tidigt idag av väckarklockan faktiskt, för jag ska iväg till kyrkan en sväng snart. Idag är det gudstjänst utomhus med grillning och fikamys efteråt - det gillas stort av mig iallafall. :))


Rosa himmel o spöregn

Tillslut var vi tvungna att lämna Statoil och trotsa Regnet. Det gjorde vi rätt i visade det sig när himlen blev rosa och vacker i natten! Och vad gjorde då ösregnet när utsikten och sällskapet var så bra liksom??


Paus

Det började ösregna på stackars mig och Denise så vi tog en kaffepaus på Statoil, wiiiie


Powerwalkar in till mås en sväng


hänger med denise

Vi har käkat nooodles och spelat foootboll OCH nu ska faktiskt vara duktiga å ta en springtur som pricken över i:et! efter det tror jag det blir ett dopp i vattnet, fast det blåser storm ute höhöh 
 
 

fulisar

Jag saknar redan min lilla sötnos :( . Min kusin är verkligen som en lillasyster för mig, kärlek på det! 


Oknö 2013


borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma igen efter en vecka med släkten och familjen på Oknö! Det bästa med att vara där måste vara all mat och lyx man får av farmor och farfar, de är guld värda!! Känns gutt att komma hem igen dock, man blir lite trött av att umgås och ha en massa folk omkring sig i en hel vecka. Extra tröttsamt var det att ha lillkusinen på tre år svansandes efter mig hela dagarna, men jag måste erkänna att det var oerhört mysigt oxå, hehe. :) 
 
kanske lägger upp lite pics från veckan senare, men jag måste börja packa inför nästa resa snart med. HIHII !
 
 

Jag ska rida

Idag ska jag rida för första gången på väldigt länge. Hihi vad spännande!


Sommartider är de bästa

Sommaren som den varit idag är det bästa som finns tror jag. Vakande o hittade en godmorgonlapp från mammsis på bordet vilket ledde till att jag öppnade dörren o såg att det var soligt o fint! Sedan har dagen varit perfekt typ. Sol, bad, glass och trevligheter med bästa Viktor ända till kvällen. Sommaren är så älskad i mitt hjärta när den är som den var idag alltså! Hoppas kunna träffa alla mina fina vänner hur mycket som helst i sommar, ni är alla guld värda!


Sommarlooooov

Första dagen på lovet tillbringas med Fanny! Vi käkar gott, cyklar runt o dansar liteeeee. Livet är bra gutt ibland!


Felicia & Fanny

Släpper loss lite i hamnen


Grattis Matilda till studenten!


Tjejkväll o vandring

Igårkväll var det mys & kul hemma hos Zeri en stund. Kärlek till alla mina fina tjejor!

Idag blev det vandring i vildmarken över både sjöar och berg. Kände mig som typ Indiana Jones eller något liknande när vi lekte skogsmullar. Mina fötter fick ta smällen efteråt med massa blåsor och skoskav, Skitiga var dom oxå vill jag lova.
Efter en dags vandring kom jag hem och tvingades gå med hunden... Detta resulterade till lite oväntat besök i skogen och ytterligare några blåsor på fötterna men jag är glad åt livet ändå!

 

sommarplaner

Denna sommaren kommer bli amazing i hope. Fast sommar är sommar och sommarlov är alltid så himla bra!
Jag kommer iallafall resa lite med både familj och vänner. Barcelona, Stockholm och eventuellt Göteborg ligger på planeringen. Förutom det ska jag chilla vid havet och i solstolen hade jag tänkt, men jobb i tre veckor är oxå på schemat. Jappjappp
 
bild från den regninga biten av förra sommaren.
 

peace out

 
Jag sitter och försöker förstå min matematikbok. Regnet öser ner utanför, solen komemr fram i tre minuter, regnet kommer igen osv. Fiiint väder alltså. Skulle inte tackat nej till en dag i solstolen eller soffan istället för detta, men jag längtar mig bort till eftermiddagen som bjuds på umgänge i högsta klass med bästa tjejorna!

feels like sommarlov!?

Det här med att ha långhelg veckan innan man ska sluta skolan är inte det bästa. Hjärnan har ju redan tagit lov nu och så är det back in business som gäller i ytterligare några dagar - inte bra kombination. :( 
 
Har haft en toppenlånghelg iallafall! Umgåtts med frida, fanny, alexandra, denise & viktor! bjuder på en bild på bästa viktor. wiiiiie nu ska jag solaaaaa
 

Kvällen

Bluesfestival i mönsterås, häng med Goa vänner dock bara Fanny som fastnade på bild, och jag färgade håret lite oxå